Glass beakers with plants inside

Svenske planterstamceller

Vitenskap er vår lidenskap – og det gjenspeiles i hudpleien vår. Plantestamceller er ikke bare en kraftfull ingrediens for huden, de er også et bær...

Les om
Closeup.Alpine.Willowherb.Flower

Geitrams

Geitrams er en vakker flerårig art som finnes i fjellklima, det vil si over tregrensen. Det er en kraftig antioksidant som virker beroligende på hu...

Les om
Blackcurrant.Berries.With.Frost

Arktisk solbær

Arktisk solbær er kraftfulle antioksidanter. Solen skapte liv, og enda en grunn til at vi velger å bruke denne deilige ingrediensen i vår hudpleie....

Les om
Elderberry.Berries.On.Shrub

Østerriksk hylleblomst

Innfødte amerikanere og europeiske urtespesialister har brukt hyllebær i århundrer for deres helsefordeler. De hevder at bærene styrker immunforsva...

Les om
Blueberry Bush

Blåbær

Har du noen gang plukket blåbær? Det er en fantastisk aktivitet som vi i Norge elsker å gjøre på sensommeren. Skogbunnen er full av blåbærbusker, o...

Les om
Blue Tansy Flowers

Blå reinfann

Blåreinfann, en beroligende ingrediens som bidrar til å redusere betennelse og rødhet. En ren glede for sensitive hudtyper.  BlåreinfannINCI: Tana...

Les om
Chokeberries hanging on a bush

Svartsurbær

Svartsurbærolje brukes til å berolige, myke opp og beskytte huden. Den absorberes lett, gir huden fuktighet og etterlater den myk å ta på. Allsidig...

Les om
Japanese Camellia

Japansk kamelia

Kamelia-blomsten, geishaens eldgamle hudpleiehemmelighet og Coco Chanels mest elskede blomst. Kameliaolje INCI: Camellia Oleifera Seed Oil Kamelia...

Les om
Milk.Thistle.Plant.With.Purple.Flower

Mariatistel

Mariatistel er en utmerket ingrediens for sensitiv og betennelsesutsatt hud. Dette torneliknende «ugresset» bidrar også til å stabilisere bestanden...

Les om
Closeup.Sea.Kelp.In.Water

Norsk havsalat

Norsk tang, bedre kjent som fingertang. Islandske vikinger pleide å brenne tang for å utvinne saltinnholdet. Det ble kalt vikingsølv, og man mente ...

Les om
Rosehip berries

Nype

Naturens Retinol! NypeINCI: Rosa Canina Seed OilNype, naturens naturlige ungdomskilde? Nypeolje er den eneste oljen som inneholder retinsyre (natur...

Les om
Snow Mushroom Close Up Image

Snøsopp

SnøsoppekstraktINCI: Tremella Fuciformis Extract Snøsopp, en svampaktig, geléaktig sopp som finnes i store høyder og på isbreer. Det er et fantast...

Les om
Field of Oats

Svensk havre

Havreolje, en beroligende olje som har blitt brukt i århundrer for å behandle hudsykdommer og som en fuktighetskrem. Den dateres tilbake til bronse...

Les om