Svartsurbær

Svartsurbærolje brukes til å berolige, myke opp og beskytte huden. Den absorberes lett, gir huden fuktighet og etterlater den myk å ta på. Allsidig, nærende olje som lett absorberes. Det er også en sterk antioksidant og nøytraliserer frie radikaler, noe som betyr at den bidrar til å bremse aldringsprosessen.

Den passer godt for sensitiv, tørr, kløende, moden, sensitiv hud og problematisk hud.

Chokeberry Blossom

Svartsurbær
INCI: Aronia Melanocarpa Seed Oil

Vår svartsurbær kommer fra Polen.

Finn denne gylne skjønnheten i vårt Soothe Softening Serum

Kjøp nå

«Myk som himmelen,
Sterk som havet,
Verdig og vill—
Jeg er meg.»

RUA-ritualet